Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Centar za promociju nauke organizovao je u Beogradu manifestaciju „Maj mesec matematike“ koja je počela 10. maja 2017. i trajaće do kraja meseca.

DSCF2123

Imaginativni i vredni članovi kojima je Centar za promociju nauke takoreći “druga kuća” kao svaki put kada nešto organizuju, potrudili su se da kroz seriju predavanja, tribina, performansa, predstava, projekcija i radionica približe nauku – matematiku koja je za neke ljubav, za neke bauk. Programi ove manifestacije odvijaju se u beogradskim prostorima koji su pristupačni građanima, đacima, studentima, svakome ko je imalo radoznao u potrazi za novim  saznanjima u oblasti matematike. Pristup je pre svega naučni, ali sa veselim/zabavnim elementima.

DSCF2125

Studentski kulturni centar ovog puta iz tehničkih razloga ne učestvuje u projektu “Maj mesec matematike”, ali je pomoć stigla sa Beogradskog univerziteta – Hemijski fakultet. Programi koji su organizovani i koji su otvoreni za posetioce održavaju se u Osmoj beogradskoj gimnaziji, Galeriji nauke i tehnike SANU i u Naučnom klubu Centra za promociju nauke.

Veliki panoi postavljeni u Knez-Mihailovoj ulici upućuju prolaznike na ovaj jedinstveni naučni festival koji organizuje Centar za promociju nauke.

PROČITAJTE Ielementi-novi-casopis-centra-za-promociju-nauketesla-i-pupin-na-muralima-u-pancevuprvi-lekari-u-srbiji

 

4+

Users who have LIKED this post:

  • avatar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *